folooo...

15 Oktober 2010

Set Sudu-Garpu CROWN dari Samaria



Set sudu-garpu ni aku beli semasa jadi ahli AMWAY MALAYSIA pada 2002, bukan nak pun masa tu tapi beli kerana nak cukupkan PV.Jenama CROWN dari Samaria dengan teknologi Korea.kualiti yang terbaik dengan saduran stailess steel 18-10.
Set sudu-garpu memang dibuat untuk koleksi penggemarnya,boleh juga kalau untuk diguna.Bila aku tengok set ni rasa nak bubuh dalam frame.Teringat pula Kassim Selamat dalam cerita Ibu Mertuaku.Bahaya juga letak kat luar boleh buat cucuk mata ni hu hu hu.......
 Samaria ni masih lagi beroperasi dan mengeluarkan produk sudu,garpu,pisau,mug dan lain2 lagi.
Biasanya harga untuk barangan Samaria dari RM59 - RM699,boleh juga dibeli secara bilah selain daripada set.Boleh tengok koleksi mereka kat sini katalog Samaria.
 Set yang aku punya ni memang khusus dibuat dan dipek untuk AMWAY MALAYSIA.Sekarang aku rasa AMWAY dah tak jual produk ni,mungkin tak laku kot


Didalam set ini ada 16 bilah semuanya tapi satu bilah sudu kecik tu dah tak ada,aku pun tak tau kat mana lesapnya,sayang sungguh!

1 ulasan:

Zara Sofea berkata...

Sudu garpu corak emas? Gold? Cantik? Yg pastinya murah? Cuba tgk facebook telekung travel sharzlin

Related Posts with Thumbnails