folooo...

07 Oktober 2010

Balang Serbaguna dari Nescafe









Balang serbaguna dari Nescafe ini dapat percuma dengan pembelian barangan nescafe tapi lupa produk apa yang dibeli sebab sudah lama.Mula-mula dapat tak tahu nak buat apa dengan benda ni lagipun masa tu belum serius kolek barangan souvenir percuma untuk simpanan lebih kepada nak guna barangan tersebut.Orang rumah pula yang gunakan balang ni untuk simpan biskut cracker sebab stok biskut cracker memang sentiasa ada dirumah aku.Bila dah jadi collector maka balang ni aku cuci bersih-bersih dan berhentikan khidmatnya supaya dia berehat sahaja didalam almari.Sekarang dia dah ada keluarga yang agak meriah dari nescafe terdiri daripada sudu,gelas,mug,cawan piring dan bekas gula.
Harapan semoga keluarga Nescafe bertambah dan bertambah meriahlah sedikit almari aku ini dengan jenama Nescafe.
Keadaan fizikal balang ini dengan ketinggian 7 inci dan lebar tapak segiempat sama adalah 4 inci.Bahagian mulutnya pula berukuran segiempat sama 5 inci dengan keadaan luas didalamnya semakin membesar keatas disebabkan dindingnya yang sendeng

5 ulasan:

Rasli Jaafar berkata...

yeah! Bro kasi keluar anak beranak Nescafe...kasi meriah!

jakionline inc berkata...

kita ramai-ramai kan yang color merah skg .. yo

Blues Riders berkata...

tuungguuu...! barang nescafe BR belum keluar lagi ni.. hehe..

nikths berkata...

rasa2 nescafe ada jug merah.Kasi keluar bro..

iaryylr berkata...

Setuju, kita kasi meriahkan nescafe , mana tahu nestle bermurah hati beri free gift kat kita, he he he!

Related Posts with Thumbnails