folooo...

21 Jun 2012

Ibu beranak ramai...

Kelahiran yang besar hari ini....alhamdulillah,murah rezeki.'Ibunya' biar didalam kotak tanpa dibuka.Maaf gambar 'ibu' tak dapat diambil,dalam 'pantang' he he he....

8 ulasan:

Spallan berkata...

perrgghhhh, tak tahaaaaaan. boleh buat hadiah lucky draw ni bro. syabas bro, koleksi super mantap.

iaryylr berkata...

aduhai! banyak lagi ke bro! boleh buat iaryylr pindah ke johor ini, pindah sehari jer keh keh keh!

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

mak oiii banyaknya..mana dapat ni bro??banyak modal jugak ni klu nak beli sekali dengan dia punya nescafe..naki meniaga ke apa nih???banyak sangat tu kasi tolak la member2 la sikit2..hu3

nikths berkata...

spallan,
ha ha ha...boleh...boleh.

iaryylr,
Bro,sehari mana cukup.Kena duduk sebulan baru tau mana lubuk nak pergi.
nak pindah jd jiran saya pn boleh,boleh hunting sama2 he he he..

Aku Punyer,
Sapu habis.Hajat nak niaga juga sikit2.Dah ditempah 13 biji,tinggal lagi 10 biji.Dapat kat area taman mawar bro.Bro kalau nak boleh PM nikths@gmail.com.Dengan kawan tolak murah2 ha ha ha...

fairus berkata...

CANTIK PUNYA SUSUS.. ELOK-ELOK JANGAN SAMPAI JATUH.. BERDERAI NANTI..

iaryylr berkata...

bagus tu berniaga untuk tambah koleksi atau tambah pendapatan, iarylr pun ke arah itu, tapi tak pandai mula mula walau blog dah sedia. Syabas terus usaha!

edilelly berkata...

pergh.. tak tahan melihatnya.. kalau jual sekotak pun dah lebih rm 20.. kalau begini banyak dekat 1k labur tuk beli ni.. terbaik..

nikths berkata...

edilelly,
ni beli secara loose.Apek kedai lagi cerdik,buka kotak jual asing2.

Related Posts with Thumbnails