folooo...

21 Oktober 2010

Set Cawan Kopitiam Milo




Set ni baru je dapat,sejarahnya aku tak pasti sangat tp sebab cantik,tertarik aku sambar je.Sayangnya set ni tak cukup satu pasang kalau tidak memang best lah kalau setengah dozen,lengkap.


Cawan kopitiam ini seakan-akan cawan Nescafe-Milo yang pernah dikeluarkan oleh Nescafe.Cawan ni taklah besar sangat kira sedang-sedang je iaitu mulutnya sebesar lebih kurang 2.5 inci diameter.

Tak ada apa-apa 'event' atau sambutan peringatan yang dicopkan pada cawan ini kecuali perkataan 'Energise Your Day' dan cop logo MILO.

Sesuai sangat dihidangkan 'milo panas' bersama kek pisang kepada tetamu yang datang bertandang di petang yang santai.Emmm.....nyum...nyumm..nyumm!

4 ulasan:

Rasli Jaafar berkata...

Wah..lagi 1 nak cukup set ni...emmm Terbakar juga tengok set ni..cun..

nikths berkata...

itulah lagi satu mana nak cari.

ainzuryn berkata...

salam..set milo ni kalo nak let-go roger saya yer..

fairus berkata...

SAYA DAPAT BELI PIRING JE... CAWANNYA TIADA..

Related Posts with Thumbnails