folooo...

18 Mac 2011

'Playing Card' dari SUPER White Coffe

Dapat kad ini dengan pembelian 'SUPER Charcoal Roasted Ipoh White Coffee'.Promosi bulan Februari 2011 dan masih ada lagi di pasaran.Rasa kopinya punya best kalau nak dibandingkan dengan Nescafe white Coffee rasanya lebih pahit ada lebih terangkat sama rasanya dengan Kopi Putih Melaka Meet-U.Kebetulan pula aku beli kedua-duanya sebab kedua-duanya ada free gift.Kopi meet-U pula ada bagi apron dari bahan seperti eco-bag siap boleh 'folded' lagi.Nanti suatu hari aku postingkan pasal apron tu.

4 ulasan:

Spallan berkata...

menarik juga kalau dapat set playing cards ni bro. rasanya dah lama juga consumer brands tak kasi kad macam ni. kena cari nih... thx bro.

iaryylr berkata...

Syabas Bro!, tetapi tempat saya dah cari 2~3 pasaraya belum ada lagi, hu hu hu!, barang baik nie! terima kasih!

nikths berkata...

kopi saya pun dah nak habis.Nanti saya akan beli lagi.kalau masih ada promonya bolehlah kita barter ya?

iaryylr berkata...

Boleh saja Bro, Terus berentri ya!

Related Posts with Thumbnails