folooo...

02 September 2010

Bekas Simpan Mandian Shokubutsu ( Kawaii Dispenser )






        Dapat Patung Kawaii ni tahun lepas,bulan berapa tak ingat.Semasa membeli 2 pek mandian ni tak tahu pulak Shokutbutsu ada promosi benda ni.Lepas bayar terus nak keluar drp Pasaraya tersebut tapi minachi jaga kaunter tu panggil balik,ingatkan ada barang lain tertinggal atau apa-apa kes yang tak bagus cuak juga.Dah sampai kat kaunter dihulurkan plastik berisi benda ni.Hati berbunga-bunga tak terkata,orang memberi kita merasalah......ha ha ha.

Untuk pengetahuan semua produk Kawaii dibuat daripada tembikar tanah liat,sebab tu tak digunakan takut pecah.Anak-anak memang suka main dengan mandian ni tu yang tidak digunakan.Sayang....wooo...mana nak dapat lagi kalau pecah.

Produk Shokubutsu ni dibawah satu bumbung dengan produk Kodomo,Fresh N White dan banyak lagi  iaitu dari syarikat SOUTHERN LION yang beroperasi di Tebrau Industial Area,JB.SOUTHERN LION ni memang rajin keluarkan 'gift' setiap tahun.Tak caya cuba check produk-produk Sourthern Lion.
Cantikkan patungnya!!!.....( ni kalau orang pompuan dapat memang sah dia tak tolak )

4 ulasan:

Rasli Jaafar berkata...

arigato ko0niciwa aji no moto..he he kita belajar bahase jepon.. cantik gak bekas ni. aku pon guna sabun ni.

nikths berkata...

arigato huzaimas (TQ ).....sekarang tengah promosi,sambar satu kotak.

nikths berkata...

maksud saya yang cup tu.

iaryylr berkata...

Wah, satu untuk sin chan.. satu untuk imawari!,

Bro, kalau dah ada dispenser dan mug, tentu akan datang ada yang akan dikeluarkan lagi agaknya?.. Syabas!

Related Posts with Thumbnails