folooo...

11 April 2011

Fridge magnet Maggi

Tak tau bila bermulanya promosi magnet ni tetapi kat pasaraya masih ada lagi.Kalau tak silap ada 4 pilihan design untuk dikoleksikan.Dengan pembelian 1 kotak promosi yang mengandungi 2 kotak kiub perasa ayam yang biasa maka dapatlah magnet ni yang telah sedia dilekatkan pada pek promonya.
Chef Cik Maggi ni nampak sungguh kiut dan menarik.Itu yang membuat aku terpukau dan terpana bila memandangnya dan dengan cepat kusambar untuk memilikinya tambahan dengan kos yang tak sampai RM10.00 pun.

3 ulasan:

Spallan berkata...

ahaaa, chef kiut tu pun ada magnet juga...

iaryylr berkata...

ini semua boleh isi dalam beg maggie Bro spallan! he he he!

MiSsZ GaRDeN berkata...

First time datang sini..Tadi missz search kat google tentang orang yg minat kumpul FM.

Minat kumpul FM, kan? So, kena tengok kat sini:
http://misszgardenlittleshop.blogspot.com/

4 FM hanya RM10!!! Murah dan cantik..

Selain FM, keychain and tempat gantung kat hp n kereta pun ada... Belilah untuk dirisendiri atau untuk dihadiahkan kepada yang tersayang...Mesti diorang happy, sebab semua kat little shop MiSsZ ni, comei2 belaka..

Jenguk tau little shop MiSsZ!! Thanks!!

Related Posts with Thumbnails