folooo...

11 Januari 2011

Set 6 biji mug hitam 2010 Ali Cafe

Tahun 2010 sudah meninggalkan kita dan kita sekarang berada permulaan tahun baru 2011.Sebelum tahun 2010 menutup tirai dulu aku sempat mengumpul dan melengkapkan set mug ini.Walaupun masih baru dan ada lagi dijual di kedai-kedai dan pasaraya tetapi aku ada juga membeli secara online sebab aku dah tak larat nak membalun kopinya,stok kopinya pun masih banyak lagi.

Mug ini sungguh kecil dan memang sesuai sekali untuk membancuh kopi pra-campur Ali Cafe ni.Harap-harap tahun 2011 Syarikat Power Root akan mengeluarkan cawan yang lebih canggih,cantik,elegan dan macam-macam ciri yang sewaktu dengannya.Kalau boleh lawan mug-mug/cawan-cawan dari Nescafe dan Milo he he he.......

4 ulasan:

iaryylr berkata...

Ya memang menarik dapat 6, jom minum kopi!

nikths berkata...

saya sekarang dah kurang sikit minum kopi.La ni beralih ke teh Lipton atau Milo sebab dah lam tak pekena.

WAN ZAINI berkata...

KAT NE NAK BELI ONLINE???

nikths berkata...

as-salam wan zul,TQ kerana singgah blog saya.Selalunya saya selalu beli kat mudah.my.Kat lelong.com.my atau e-bay pun ada rasanya.

Related Posts with Thumbnails