folooo...

08 Januari 2011

Gelas Oligo Coco Doraemon dari Power Roots


Ini satu lagi gelas keluaran daripada Power Root.Kalau beg kitar semula Oligo ada 4 pattern dan warna(baru dapat 3 warna sahaja ).Entri kali ini giliran gelas Oligo Coco Power Root mengambil tempat.
Sebenarnya gelas ini lebih awal dapat daripada beg-beg Oligo tadi,malah ia adalah antara gelas yang terawal dapat.Kalau tak silap akhir 2008 atau awal 2009 tetapi dah terlepas pandang untuk dientrikan.Kalau saya silap,kawan2 minta tolong betulkan,saya pun dah lupa.
Untuk dapatkan ini kena beli Power Root Oligo coco.Rasa-rasanya Power Root membuat promosi untuk memperkenalkan dan melancarkan produk ini.Bentuk dan bahan buatannya sama dengan gelas Marigold tetapi saiznya lebih kecil sedikit.Design yang comel, saya suka Doraemon!!!.....he he he..




2 ulasan:

iaryylr berkata...

menarik juga doremon nie Bro, memang menarik, tapi saya tak ada lagi.

nikths berkata...

mug ni dah lama bro,dia ada tangkai sebenarnya tp sebab gambarnya sekeliling dan sebab nak ambil tulisan tu maka tak nampaklah tangkai tu.Yang ni pun gambar lama,tak sempat nak snap yg baru guna yang mana ada je la.

Related Posts with Thumbnails