folooo...

31 Ogos 2010

Tin Edisi Terhad


Ukuran 18cm(P) X 15cm(L) X 7cm(T)

Pandangan bawah tin

Tin Edisi Terhad dari Lipton ini aku dapat pada penghujung atau awal bulan Julai 2010.Pembelian Teh Uncang Lipton Yellow Label 100 uncang yang disumbat ke dalam tin ini dibeli di Pasaraya Econsave cawangan Pasir Gudang.
Nasib aku agak baik kerana semasa hendak membeli teh ini hanya ada 1 tin sahaja kat rak dan aku pergi pun dah agak terlewat dari promosi.Menurut jurujual kat pasaraya tersebut tin ini dah macam goreng pisang panas.Aku cuba juga pergi ke pasaraya dan kedai lain,memang stoknya dah habis menurut tokey kedai tersebut yang ada hanya promosi teh buahan dan yang biasa.

Aku memang pengemar kopi dan teh sejak dari dulu.Sebelum ini aku minum teh BOH.Sekarang dah bertukar ke Lipton.
LIPTON ada kepuasan bila meminumnya.....ewaaah! macam pelakon iklan  la pulak!
pelakon iklan tak berbayar!!........he he he..Terima kasih LIPTON!














4 ulasan:

Spallan berkata...

kalau dapat dua tiga biji tin ni mesti best...

nikths berkata...

sekarang dah tak ada...tadi pergi repeat balik nak cari sudu besi tu tapi tak ada,habis...hu hu hu

Labrat berkata...

aku kumpul hampas teh lipton.. mana aku letak aaa???

iaryylr berkata...

bulan 4 aritu ada nampak, tapi x beli habis sudah, syabas!

Related Posts with Thumbnails