folooo...

14 April 2012

Sunshade Milo Sukan Sea XXI 2001

Maaf gambar pada sunshade tidak dapat diambil kerana bungkusan tidak dibuka.Kesulitan amat dikesali.Yang pasti nama logo Milo mesti ada.
Untuk Sukan Sea XXI 2001 banyak pihak mengeluarkan produk sempena temasya ini contohnya air tin cola,duit peringatan,duit kad peringatan dan lain-lain lagi.Sunshade ini sebenarnya ada lagi tetapi tak ingat berapa banyak tetapi aku hanya ambil satu sahaja.Kalau ada masa akan pergi lagi kekedai tu dan cari lagi.Mungkin kalau dapat aku akan buka dan guna kat kereta pula.

4 ulasan:

faizal berkata...

zaman budak2 dulu ada teka teki ttg siapa yang menang bola antara London dan Malaysia.pastu tajaan/iklan di stadium adalah MILO.nak tahu siapa yang menang? M(malaysia) I(1) L(london) 0.ha ha ha mcm2 idea budak2 dulu

iaryylr berkata...

wah, macam ada satu jer tu.. menarik tu!

nikths berkata...

faizal,
wah teki-teki bagus ni saya pn tak terfikir macam tu.

iaryylr,
macam je,sebenarnya ada lg kalau cari.

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

lama sungguh bro bertapa...mesti pasni entri banyak brg yg rare akan dipostingkan...dok sabar dok nunggu nih...hehehehehehe

Related Posts with Thumbnails