folooo...

07 November 2010

Beg kitar semula coklat Oligo Power Roots

Beli beg ni dah lama,kalau tak silap awal bulan Oktober.Pembelian minuman coklat Pra-campur Oligo Power Roots sebanyak 2 bungkus.Beg ini dipek sekali dengan 2 bungkus coklat Oligo tersebut.Koleksi beg kitar semula aku tak banyak sangat kalau nak dibandingkan dengan bro iaryylr dan bro spallan Baru nak bejinak-jinak mengumpulnya.Kira baru datang minatnya.Ok lah tu! bermula dari sedikit lama-lama jadi banyak jugakan?

1 ulasan:

iaryylr berkata...

Ya Bro, simpan sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. sampai masa penuh seperti pengumpul 2 malaysia di Blog 'Things To Be Purchase', memang menarik hobi ini kan.. Teruskan usaha!

Related Posts with Thumbnails