folooo...

08 Disember 2011

Packing terbaru dari Oat Krunch......

Mula-mula tak perasan tin ni sebab letak kat rak paling bawah sekali.Tengah mata melilau tengok barang tu terpandanglah tin Munchy's ni.Tak percaya juga betulkah biskut Munchy's ni.Rupa-rupanya memang betul.

Kalau gitu ini memang yang terbaru dari Munchy's la.Sebelum ni biskut oat krunch ada bagi 'beg shopping sabtu' dengan pack lembutnya.Oat Krunch Munchy's dah buat penukaran pack kepada tin pulak.Ha ha ini sudah baiiiik!
Bila diteliti aku hanya nampak ada 3 corak tin ni.Corak bunga seperti yang nii,corak gelang bulatan seperti polka dan corak love.

Walaupun packing baru dari Oat krunch tetapi sebab dibuat daripada tin aku tak teragak-agak menyambarnya tambahan designnya sangat cantik.Tak peduli apa jenis biskut yang aku ambil,yang aku tengok designnya sahaja.
Sampai kat rumah baru tengok yang aku ambil biskut cokelat hitam.sedap juga biskut ni ya?

2 ulasan:

iaryylr berkata...

cantik tin nie Bro! kalau ada kat sini pun nak sambar juga...

Tanpa Nama berkata...

harga setin berapa ??

johor bahru nk cari kat mane??

Related Posts with Thumbnails